2018-03-12 06:52:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Türelmetlenné és hevessé válhat

Napi horoszkóp március 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még a Bak jegyében jár. Ha állást szeretne változtatni, most kérdezősködjön az ismerőseinél, mert lehet, hogy valaki egy igen kecsegtető ajánlattal áll elő. Ha így van, ne habozzon sokáig!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap nehéznek ígérkezik, és ezen sajnos az sem segít, ha megerőlteti magát - inkább engedje el a stresszt, és csak a legszükségesebbekkel próbáljon megbirkózni. Ne kezdeményezzen, és főleg ne kockáztasson. Ha teheti, korábban menjen haza a munkahelyéről.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ha ön egyedülálló, akkor ma szerencsés napja lesz! Egy kellemes társaságban új ismerősre talál, aki a humorérzékével azonnal elkápráztatja. Most bárkit sikerül megnyernie magának, hiszen a csillagok ellenállhatatlanná teszik!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében van. Spontán és temperamentumos stílussal most nem tud érvényesülni, jobb, ha a háttérbe húzódik ma. Ha szép és jó dolgokkal veszi körül magát, akkor elégedett és vidám lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A bolygók ma nem kedveznek önnek. A negatív hatások a pénzügyeit, vállalkozásait és a munkáját érintik - ezek a területek nagyobb figyelmet igényelnek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most egy kicsit szeretne elzárkózni az élet elől. Kár, mert van egy kedves ember a környezetében, aki többet szeretne öntől a barátságnál. Az is elképzelhető, hogy ma találkozik valakivel, aki illik önhöz, ám nem veszi észre, mert annyira befelé figyel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Olyan hírt hall, amelynek kevés a valóságtartalma. Ne higgyen a rossz indulatú pletykáknak. Lehet, hogy megszakad egy régi barátsága, valószínűleg a régi konfliktusokat nem tudják kezelni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Olyan hírt hall, amelynek kevés a valóságtartalma. Ne higgyen a rossz indulatú pletykáknak. Lehet, hogy megszakad egy régi barátsága, valószínűleg a régi konfliktusokat nem tudják kezelni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Ez lesz a hét legszebb napja, ma a legjobbak a kilátásai a szerelemre. Túlárad önben az életöröm, ezt a környezetében élők is érzékelik.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Most szükség szüksége lesz a legendás türelmére és állhatatosságára. Sok mindent kell majd elviselnie, igyekezzen másokkal is foglalkozni, akkor is, ha másképpen gondolkodnak, mint ön.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Türelmetlenné és hevessé válhat. A problémák elsősorban a kapcsolatrendszerében látszanak, akár házastársáról, üzlettársáról vagy munkatársáról legyen szó. Holnaptól szerencsére javul majd ez a helyzet.


Halak: II. 19. - III. 20.
Most kellene úgy bánnia a többiekkel, mintha hímes tojások lennének. Előfordulhat fertőzés vagy lázas megbetegedés is, ezt megelőzendő töltse fel házi gyógyszertárát a megfelelő pirulákkal. Ha dühös, vagy csalódott, próbálja meg indulatait megfelelően kezelni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: